FÜLES

Belebetegedett férje halálába Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye könnyes szemmel beszélt arról, hogy nem múlik a fájdalma.
  • Szerző: RIPOST

Nem múlik Vajna Tímea fájdalma! Andy Vajna özvegye a Tények Plusz kamerái előtt, elcsukló hangon mesélt arról, hogyan érzi magát közel tíz hónappal férje elvesztése után. Tímea elárulta, a mai napig képtelen feldolgozni Andy halálát, lelkileg teljesen összetört, ami miatt fizikailag is romlott az állapota. Az özvegy mellében ugyanis cisztát találtak az orvosok.

Fotó: TV2

„Andy hiánya még mindig annyira erősen él bennem, hogy egyszerűen nem tudok túl lenni rajta. A lelki fájdalom miatt kialakult a mellemben egy ciszta. A temetésén gyakorlatilag folyt a genny a mellemből. Bekötötte az orvos, de úgy temettem el Andyt, hogy volt egy lyuk a mellemen... Úgy gondolom, ez a lelki törés miatt lehet” – árulta el a Tények Plusz műsorában Tímea, aki a történtek miatt szakember segítségét kéri, hiszen egyedül képtelen feldolgozni férje halálát. Az özvegy ráadásul januárban Amerikába költözik annak reményében, hogy ott megtalálja a megnyugvást.

„Nem veszítettem még el senkit, de ez most olyan fájdalom, amit én még sosem éreztem. Megfogadom sokak tanácsát, és szakemberhez fordulok, mert egyedül nem tudom feldolgozni Andy elvesztését, és a bántások sem segítenek” – fogalmazott az özvegy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?