FÜLES

Unokaöccse még gondolkodik, hogy részt vesz-e Gábor Zsazsa temetésén

Amerikában rengetegen szerették, de nem biztos, hogy magyar rokon jelen lesz a búcsúztatáson.
  • Szerző: Ripost

December 30-án, pénteken vesznek végső búcsút szerettei és rajongói Gábor Zsazsától. A magyar származású legenda december 18-án hunyt el, néhány héttel a századik születésnapja előtt. Most Magyarországon élő unokaöccse, Gábor József a %%-nak árulta el, miért nem itthon temetik el a nagynénjét.

„Bár korábban magam is nyilatkoztam, hogy Zsazsa magyarországi temetést kért, valójában sosem láttam a végrendeletét, amelyben állítólag leírta ezt. Los Angelesben, a testvére és az édesanyja mellett helyezik örök nyugalomra, ezt a férje, Frédéric közölte velem telefonon. Sajnos itthon sokkal kevésbé becsülték meg a nagynénémet, mint Amerikában, ezért nem csoda, hogy ott temetik el, ahol igazán sokan szerették őt.”

József tervezi, hogy kiutazik a temetésre, ám koránt sem biztos, hogy ez megvalósul, ugyanis egy közeli barátja édesapjának is aznap lesz a búcsúztatása. Az unokaöcs megkérte Frédéricket, hogy ha nem tudna odautazni, akkor egy hatalmas csokor virággal búcsúzzon a nevében tőle.

Zsazsa állítólagos vágya tehát, hogy Budapesten, édesapja mellett, a Kozma utcai temetőben nyugodhasson, nem fog megvalósulni, az viszont biztos, hogy Amerikában igazi zarándokhely lesz a sírja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?