FÜLES

Újra rendőri megfigyelés alá került Ambrus Attila!

Elképesztő kulisszatitkok derültek ki a TV2 Ázsia Expressz címû mûsoráról! Ez nem semmi!

Utolsó részéhez érkezett az Ázsia Expressz, amelyben hét sztárpár próbálta bizonyítani, hogy napi egy dollárból el tud jutni Vietnamból Laoszon és Kambodzsán át Thaiföldig. R. Kárpáti Péter és lánya, Rebeka elsőként elvéreztek, majd Gaál No­émi és Németh Lajos vett búcsút a műsortól. Muri Enikő és Fésűs Nelly titokban folytathatták volna a játékot, de inkább hazajöttek. Nem úgy Megyeri Csilla és Molnár Zsolti, akik visszaküzdötték magukat a Sárkány útjára. Így lett a következő kieső a legszórakoztatóbb páros, Cseke Katinka és Pallavicini Zita. A döntősök közül péntek este Csilla és Zsolti búcsúzott. Szombaton Kulcsár Edina és párja, Szabó András, vagyis Csuti méri össze erejét Ambrus Attilával és Berki Krisztiánnal.

Az Ázsia Expressz valóságshow első évada november 7-én kezdődött azzal, hogy a műsorvezető, Ördög Nóra egy vonaton elvette a játékosok telefonját, pénzét. A műsor a Holland–Belga Peking Express formátumon alapul, de a világban sok változata van. A magyar verzió első évadában Hai Duongtól Bangkokig stoppoltak a celebek. A műsor alatt húsz kamera kísérte a hét párost. Meglepően sok ember dolgozott azon, hogy a kaland­show valóban szó­rakoztató le­gyen. A magyar stáb 45, a külföldi 100 profi televíziósból állt, plusz a 14 szereplő. Míg átszelték Vietnamot, Laoszt, Kambodzsát és Thaiföldet, megtettek összesen 5500 kilométert. Ez idő alatt a stáb összesen 21 szállodában aludt. A forgatáson 14 mikrobusz vett részt, ezeket a versenyzők természetesen nem használhatták. A játékosok összesen körülbelül kétezer autót állítottak meg az út során.

Amit biztosan nem tudhattak a tévénézők az az, hogy a szereplőket és a stábot a rendőrség, katonaság és egyéb rendfenntartó szervezetek végig megfigyelés alatt tartották mind a négy országban, de főleg Vietnamban - írja a Bors.

És ezeket olvastad már?