FÜLES

Újabb titok a múltból: Összejátszott a lesifotósokkal Meghan

Bár jelenleg utálja a sajtót, régen szoros kapcsolatot ápolt a fotósokkal és az újságírókkal, hogy foglalkozzanak vele.
  • Szerző: The_M

Amikor 2016 októberében egyszerre jelent meg amerikai, angol és kanadai lapokban, hogy Harry herceg titokban Meghan Markle-lel randevúzik, sokan azt gyanították, hogy nem lebuktak, hanem kiszivárogtatták a kapcsolatukat. Akkoriban még vadnak nevezett elméletek szerint maga a középszerű színésznő státuszából kitörni akaró Meghan informálta a sajtót. Ezt a teóriát most a hamarosan megjelenő Harry és Meghan életrajt, A szabadság nyomában című könyvben cáfolják a szerzők. Meghan állítólag nagyon sajnálta, hogy olyan hamar megírták a románcuk tényét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Getty Images

Közben pedig egy olyan mondat is olvasható ebben a részben, hogy korábban rendszeresen adott füleseket a kanadai bulvársajtó munkatársainak, hogy megrendezett paparazzo-fotók készüljenek róla, és minél több cikkben szerepeljen a neve. De az együttműködést a Harryvel való megismerkedése után megszüntette. Állítólag...

Fotó: Getty Images

Ugyanis idén januárban a kanadai rejtőzködésük során is olyan lesifotók készültek Meghanról, amiket mindenki megrendezettnek nevezett, hiszen a hercegné még integet is a fotósnak, aki a hivatalos közlemény szerint beszökött egy magánterületre.

Ha Meghan valóban összedolgozott a fotósokkal és az újságírókkal, akkor elképesztő képmutatás, hogy az apját pont emiatt elmarasztalta, amikor a hercegi esküvő előtt modellt állt néhány beállított kamuképhez. A brit lapok azt is felvetik, hogy Meghantól ezek fényében nevetséges volt, amikor néhány hónapja bojkottot hirdetett Harryvel az angol napilapok ellen. Hiszen régen mindent megtett volna, hogy ennyit írjanak róla, de most, hogy már mindenki ismeri a nevét, hirtelen terhes lett számára a sajtó munkássága.

A brit királyi családban nem a sussexi hercegné az első, aki összejátszott a bulvármédiával. Diana a házassága megromlását követően rendszeresen fotósokat rendelt bizonyos helyszínekre, hogy képek készüljenek róla, melyekkel jobb fényben tűnhet fel, mint Károly. De amikor 1992-ben megjelent Andrew Morton róla szóló botránykönyve, akkor Diana hevesen tagadta, hogy ő segítette volna a szerzőt. De egy évvel később lebukott, hogy több interjút is adott az írónak. Meghan ebben is hasonít néhai anyósára, hiszen a külföldi sajtó szerint Markle a naplójával, valamint beszélgetésekkel közreműködött Carolyn Durand és Omid Scobie párosával. Csak éppen ezt ő tagadja...

 

És ezeket olvastad már?