FÜLES

Újabb magyar sztár sokallt be: bunkók a magyarok!

Pár napja egy ismert hazai színész borult ki a magyarok barbár viselkedése miatt. Úgy tûnik, nincs egyedül a véleményével.
  • Szerző: BDF

Király L. Norbit újabban az Ezek megőrültek című vetélkedős műsorában láthatják újra a tévénézők. Emiatt merült fel a kérdés: miért vesz részt az énekes egy fizikai megterheléssel járó erőpróbán úgy, hogy nemrégiben még az a hír járta, életveszélyes betegséggel küzd.

„Mindenki erre a témára van rákattanva. Mindenki ezzel talál meg. Kicsit elegem van már, hogy a gerincbetegségemről faggatnak. Egyáltalán nem tartok attól, hogy megerőltetem magam. Létezik fájdalomcsillapító is a világon, és van egy derékövem is, amit bármikor fel tudok csatolni, ha úgy érzem, fájdalmaim vannak. De egyelőre nincsenek. Teljesen jól vagyok. Hozzáfűzném, hogy pont a derekam miatt kezdtem el rendszeresen sportolni. A folyamatos mozgás hozott helyre” – kezdte a %%-nak Norbi, aki nem hajlandó a negatív kritikákkal foglalkozni.

„Egyszerűen nem érdekel, mint gondolnak, vagy mondanak rólam az emberek. Mindig van olyan, aki kötözködik.

Az a baj a magyarokkal, hogy bunkók. Azt nézik, hogy kinek, mi sül el balul, hogy aztán lehessen fröcsögni és kárörvendeni.

"Mindenki más dolgával foglalkozik ahelyett, hogy a saját problémáit oldaná meg.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?