FÜLES

Újabb házkutatás, Győzike őrjöng: gyanúsított lett Bea asszony apja is!

A showman idős apósát is csalással gyanúsítják, kezd teljesen összeomlani az élete.
  • Szerző: Ripost

Ismét sötét felhők gyülekeznek Gáspár Győző családja fölött, miután a NAV nyomozást indított Győzike apósa ellen, egy házkutatás után pedig költségvetési csalással gyanúsították meg az idős embert.

Az adóhatóság nem véletlenül vizsgálódott Bea asszony édesapjánál: a férfi alkalmazottként dolgozott a showman cégénél. Mivel a rendőrség adócsalás és sikkasztás miatt folytat nyomozást a Romantic frontemberével szemben, természetes volt, hogy az apósát is átvilágítják.

Győzikét rendkívül megviselte az újabb eljárás.

"Azt is felháborítónak és jogtalannak tartom, amit velem művelnek, de hogy az apósomat is belekeverték ebbe a mocskos ügybe, az egyenesen undorító. Nincs a világon tisztességesebb ember az apósoméknál, erre azt kell ennek a két védtelen, idősnek megérnie, hogy házkutatást tartanak náluk, és szétdúlják a dolgaikat.

Bea apját behívták először mint tanút, később őt is meggyanúsították csalással, és közölték vele, hogy a veje egy bűnöző

 - mondta a Blikknek feldúltan a showman, aki a menedzserét is elvesztette a hercehurca miatt.

Mint ismeretes, Győző ellen egy közigazgatási, valamint egy büntetőper indult, előbbi azért, mert azzal gyanúsították, hogy több mint 50 millió forintot vett le egy román cég számlájáról, majd ezután nem adózott. A hatóság emberei 700 ezer forint körüli összeget vittek el Győzőék házából, és közel 200 milliót egy budapesti széfből. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?