FÜLES

Újabb fordulat VV Fanni ügyében, kitálalt a gyanúsított rokona!

A tavaly novemberben eltûnt fiatal lány rejtélyes ügyének végére a mai napig nem került pont, pedig már a világ egyik legnagyobb nyomozószervezete is beszállt a kutatásba.
  • Szerző: Ripost

Szembesítéssel folytatódott VV Fanni ügye, ám arra senki sem számított, ami a kihallgatóhelyiségben történt!

A feltételezhetően meggyilkolt lány barátnőjét, B. Erikát szembesítették az ügy gyanúsítottjával és egyben Fanni volt párjával, B. Lászlóval. 

Hogy ez mennyire volt sikeres, arról B. Lászó nagybátyja beszélt a Borsnak.

"Körülbelül negyven percig tartott a szembesítés, de sok eredménye nem lett, B. Erika ugyanis azonnal sírva fakadt, mert állítása szerint annyira megviselik a történtek. László az első perctől kezdve hajtogatja a rendőröknek B. Erika nevét és szerepét, akit többször ki is hallgattak, de szembesítésre ez idáig nem került sor."

Pedig ha kettő vagy több ember azonos eseményről máshogy vall, szembesítést kell elrendelni

 - fogalmazott a lapnak B. Péter.

A gyanúsított nagybátyja a lapnak azt is elmondta, hogy tudomása szerint a nyomozók a Fanni luxuslakásától nyolcszáz méterre lévő helyszín megtekintése után unokaöccsével autóba ültek, és Siófokon, majd a Dunánál is körülnéztek vele.

Ami azonban még inkább meglepőbb, hogy az ügy felderítésébe a világ egyik legnagyobb nyomozó szervezete, az FBI is beszállt. 

"A hazai rendőrség kérésére a világ egyik legnagyobb és leghíresebb nyomozószervezete, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is beszállt az ügybe, ami 70-80 millió forintba került. Két embert küldtek az amerikaiak, akik a nyomozás ideje alatt luxuskörülmények között töltötték a napjaikat Budapesten" – mondta el dr. Brodmann Péter.

Hogy milyen eredményre jutottak a nyomozók, azt egyelőre nem lehet tudni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?