FÜLES

Újabb fordulat, aggasztó hírek érkeztek Lerch Istvánról

Bár rokonai bíztak benne, hogy hamarosan erőre kap, a népszerû zenész állapota ismét visszaesett.
  • Szerző: Doris

Bakteriális fertőzés támadta meg a kórházban Lerch Istvánt, akit először januárban szorult orvosi segítségre, márciusban pedig újabb agyvérzést kapott. Bár rokonai bíztak a gyors felépülésben, a V'Moto-Rock 63 éves billentyűsének állapota továbbra sem javul, sőt! Légcsöve és izmai a műtétek miatt olyannyira legyengültek, hogy mesterséges táplálásra szorul.

"Néhány napja ideiglene­sen gyomorszon­dát helyeztek be Istvánnak. Vitaminokat és ásványi anyagokat kap, amelyektől remélhetőleg olyannyira meg­erő­södik majd, hogy egy kis mozgásra is képes lesz. Sajnos, továbbra is számára méltatlan és ingerszegény környezetben fekszik"

- sóhajtott a Blikknek Kassai György, Lerch unokatestvére, aki a lap munkatársával együtt látogatta meg betegágyán a zenészt.

A rokonok, György és a zenész testvére, Márta már hetek óta minden erejükkel azon vannak, hogy Lerch a lehető legjobb körülmények között kezdje újra a rehabilitációt.

"Látom István szemében az élni akarást! Érti, amit mon­dunk neki, és valamilyen formá­ban reagál is, bár sajnos beszélni továbbra sem képes"

- folytatta az aggódó rokon.

Bár a kockázatos műtét után még várni kell, hogy István állapota stabilizálódjon, úgy tűnik, hogy rövidesen sikerül őt áthelyezni a budapesti kórház krónikus belgyógyászati osztályáról egy olyan speciális intézménybe, ahol napi rendsze­rességgel gyógytornász igyekszik megmozgatni legyengült tagjait.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?