FÜLES

Újabb botrányba keveredett Jolly! Élő videóban üzent!

Az énekes a Városligetben lépett fel május elsején, ahol nem minden alakult zökkenőmentesen...
  • Szerző: Ripost

Jolly az elmúlt hetekben sokakkal összetűzésbe került: ausztriai klipforgatásán illegális pirotechnikai eszközök miatt kapcsolták le a rendőrök, aztán pedig Bódi Gusztival alakult ki nézeteltérése.

Most pedig Kunu Mariora akadt ki élő videójában. Szerinte az énekes valótlanságokat állított róla és feleségéről.

"Kunu Mário tegnap az élő bejelentkezésében azt mondta a rajongóinak, hogy azért nem tudott fotózkodni a tegnapi majálison, mert ha ő fotózkodik a rajongóival, akkor a Jolly meg a Suzy nem fog tudni kinek énekelni a színpadon, mert nem lesznek emberek. Ez nagyon érdekes, mert amikor én megérkeztem a helyszínre, akkor ment el a fellépő művész úr. Több mint tízezer ember várt ránk a színpad előtt, akik a nevünket kiabálták. A Kunu Márió azt állítja, hogy miattunk nem tudott fotózkodni, ez nem igaz” – mondta el Jolly és hozzátette, hogy rosszul esett neki Mario kijelentése.

A %RIPOST% Kunu Mariót is megkereste az ügyben, aki elmondta, hogy őt a rendezvény főszervezője kérte arra, hogy ne menjen ki autogramot osztani! „Ez egy félreértés! Az élő videómban arról beszéltem, hogy a főszervező kért meg engem arra, hogy ne fotózkodjak, mert Jolly és Suzy közvetlenül utánam jönnek, és ha nekiállok fotózkodni, akkor a fél tömeget elvonzom és nem jut elég figyelem a Jollyékra. Nagyon sokan voltak a majálison és kevés volt a biztonsági ember, emiatt nem lett volna biztonságos kimennem az emberek közé” – mondta el Mario, aki nem szeretett volna senkit megbántani kijelentésével.

És ezeket olvastad már?