FÜLES

Újabb aggasztó hírek Balázs Fecóról, nagy a baj

A népszerû magyar zenésznek annyi ereje sincs, hogy a zongorához üljön...
  • Szerző: Doris

Nem titok többé, el kellett halasztani a Korál zenekar 40. jubileumi koncertjét Balázs Fecó gyengélkedése miatt. A 66 éves zenész állapota ugyanis nem engedi meg a fellépést, Fecó még ahhoz is gyenge, hogy a zongorához üljön.

"Fizikailag most nem vagyok olyan állapotban, hogy egy másfél órás, erőltetett rockkoncertet elvállaljak. Habár idén negyvenéves jubileumi koncerttel ünnepelt volna a Korál, de áttettük jövő tavaszra. Optimista vagyok, szeretném megcsinálni, mert ez az életem, a gyógyulás útja, hogy én a színpadon vagyok" - árulta el a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész az ATV-n futó Esti Frizbi vasárnap látható adásában.

Fecó betegségéről korábban a %% is részletesen beszámolt. Mint megírtuk, a zenésznek tavalyi amerikai turnéja után féléves kényszerpihenőt kellett tartania orvosi utasításra, pajzsmirigyproblémái miatt pedig 60 kilóra fogyott.

Bár már kezdi visszanyerni régi formáját, állapota miatt még csak kisebb, zártkörű fellépéseket vállal, és mindent megtesz a teljes gyógyulás érdekében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?