FÜLES

Tüdőrákkal küzd, mégis dohányzik a legendás magyar zenész

Hajdú Pétert is alaposan meglepte Orbán Józsi vallomása, aki az Esti Frizbi felvételén vallotta be, hogy tüdőrákja ellenére sem hagyott fel teljesen káros szenvedélyével, a dohányzással. A zenész azt mondja, mindezt orvosa engedélye mellett teszi.
  • Szerző: BUSTER

Mindenki meglepődött a stúdióban, amikor a tüdőrákkal küzdő Orbán Józsi beismerte az Esti Frizbi felvételén: naponta többször is rágyújt, annak ellenére, hogy folyamatosan kemoterápiás kezelésekre jár.

"Nem tettem le a cigit… Naponta öt-hat szálat szívok el, mert az orvosom azt mondta, hogy a hirtelen leszokás nem olyan egészséges. Fokozatosan kell abbahagyni, és ezen rajta is vagyok”

- mondta a vasárnap este adásba kerülő műsor felvételén a 100 Folk Celsius zenekar frontembere, aki úgy tudja, félúton jár a gyógyulásban.

Nincsenek tüneteim és levegőt is kapok. Azt mondják, hogy valahol a gyógyulás felénél járunk. A korábban öklömnyi daganat mára körömnyivé zsugorodott, de még hátra van két-három kemoterápiás kezelés

- mondta az ATV stúdiójában Orbán.

A legendás zenészről októberben derült ki, hogy tüdőrákos. Miközben a szívét vizsgálták, egy röntgenfelvételen feltűnt a rettegett fekete folt. "Kiderült, hogy daganat. Aztán jött a pár napos bizonytalanság, amíg meg nem érkezett a biopszia eredménye. Amikor az orvos közölte velem, hogy rosszindulatú tüdődaganatom van, egy pár másodpercre lemerevedtem. Gondolom, mindenkiben felmerül ilyenkor, hogy miért pont én, satöbbi…  Aztán összeszedtem magam, és megmondtam a dokinak, hogy minden kezelésnek alávetem magam, mert még sok tervem van" – mondta korábban a %%-nak Orbán Józsi.

Orbán Józsi meglepő bejelentéséről és betegségének alakulásáról a %% napilap szerdai számában olvashatsz!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?