FÜLES

Tragikus: Agysérülése óta más emberré vált a TV2 sztárjának édesanyja!

Bevérzett az agya, memóriazavarokkal küzd, és a beszéddel is komoly gondjai vannak. Egyelőre nem tudni, valaha felépül-e teljesen!
  • Szerző: T.B.

Két hónappal ezelőtt történt a szörnyű baleset, amikor Kefir édesanyja megcsúszott a lépcsőn, 15 métert zuhant, összetört a koponyája, a hatalmas ütéstől pedig bevérzett az agya. Mindez ráadásul a Sztárban sztár első adása előtt történt...

"Nagyon meg voltam zuhanva. Tulajdonképpen mialatt szerepeltem a TV2 műsorában, addig tudatánál sem volt. Aki most találkozik vele életében először, annak nem tűnik fel semmi, szerintem viszont egyáltalán nincsen jól" - kezdte zaklatottan az énekes.

"Tud járni, tud beszélni, viszont vannak dolgok, amikre nem emlékszik. Ez akár a korával is járhatna, de én tudom, hogy a baleset előtt nem ilyen volt. Az orvosok szerint egy évig kell várni, hogy kiderüljön, milyen maradandó károsodásokat szenvedett.

Türelmes vagyok, mindenben segítek neki, naponta három órát beszélünk telefonon. Ez is nehéz, hiszen előfordul, hogy azt hiszi, befejezte a mondatot, pedig nem.

A beszédközpontjában elhaltak részek, az a kérdés: az agyának a másik területei átveszik-e a szerepet" - mondta a %%-nak Kefir.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?