FÜLES

Tóth Andi a legújabb klipjéről: „Igazából sodródtunk az árral” – Videó

Tóth Andi nem a klipjében látja a hibát, hanem az emberek hozzáállásában. Szerinte külföldön sokkal nagyobb sikert élt volna el a szám.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Július 6-án megjelent Tóth Andi Yaminával közös legújabb klipje. Az énekesnő nagyon büszke, úgy érzi, minőségi alkotás született.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám a rajongók már egészen más véleményen vannak. Sokaknál ugyanis ismét kiverte a biztosítékot, a drogok, keblek és fegyverek megjelenítése.

Tóth Andi új klipjében
Fotó: YouTube

Tóth Andi a Borsnak mesélt arról, hogyan is készítették el a Fantasy című szám videóklipjét.

„Igazából sodródtunk az árral, mert nem igazán tudtuk, hogy miről szóljon a klip. Felkértünk egy rendezőt, aki ismerte a stílusunkat és próbált olyasmit megálmodni, ami passzol hozzánk, extra és menő. Az ő ötlete volt a fegyveres vonal is. Ez egy sztori és nem arról van szó, hogy Tóth Andi és Yamina valakit kinyír, miközben leissza magát, hanem eljátszottunk egy szerepet. Minden percét imádtam, a forgatás 2–3 napig tartott, és egész éjszakán át dolgoztunk. Nyilván az emberek nem látják a befektetett energiát” – tette hozzá Andi.

Az énekesnő egyébként úgy gondolja, hogy nem a klippel van a baj, hanem az emberek véleményével. Ugyanis szerinte külföldön sokkal jobb fogadtatást kapott volna a dal és a klip is.

„Az egyik szemem sírt, a másik nevetett, mert azt éreztem, hogy nagyon jó, amit csinálunk és tök minőségi. Aztán rájöttem, hogy ja, de Magyarországon vagyunk, akkor sz*r lesz…” – mondta kissé csalódottan az énekesnő, aki egyáltalán nem kíváncsi az emberek véleményére.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?