FÜLES

Törőcsik Mari: Ne temessen senki! A RIPOST-nak nyilatkozott

Délelőtt még derûsen fogadta az érte aggódó barátok ismerősök hívásait, de később már egyre inkább zavarni kezdték a róla szóló oktalan pletykák.
  • Szerző: Buster

Csütörtök reggel Törőcsik Mari rosszullétéről szóltak a hírek. A Nemzet Színésznője szerda este lett rosszul pécsi szállodai szobájában. Orvosa tanácsára aznap este már nem állt színpadra. A -nak sikerült elérnie a művésznőt, aki köszöni szépen jól van és kicsit talán dühös is, amiért sokan felfújták a történteket.

Múlni nem akaró roham tört rá

„Értem én, hogy hírértéke van annak, ha történik velem valami, és azt is értem, hogy a szeretet és az értem való őszinte aggódás vezeti a tollakat, de az nem tetszik, hogy elefánt lett a bolhából. Kár lenne tagadnom, hogy kicsit valóban rosszul lettem, és az is igaz, hogy az orvos nem tanácsolta a szinpadra lépést.

De azért az mégsem járja, hogy ma, aki él és mozog, engem keres és engem félt. Nincs miért!

Az ok ugyanis prózai és semmi köze a szívemhez, amit emlegetnek. Az igazság az, hogy hányni kezdtem és fájt a gyomorszájam. Az orvos nem az életemet féltette, csupán attól tartott, hogy a színpadon is rámtörhet a rosszullét - mondja energikusan a Nemzet Színésze.

Törőcsiket végül kórházba szállították

"Végül kórházba vittek, ahol a kiszáradás veszélye miatt infúziót kaptam.

Elvégeztek néhány vizsgálatot és kiderült, feltehetően az okozta  a bajt, hogy két év után pár napja abbahagytam annak a gyógyszernek a szedését, amit a fekélyemre írtak fel.

Na, de talán hagyhatjuk is mára ezt az ügyet. A lényeg, hogy ne temessen engem senki! Inkább jöjjenek el az előadásaimra, és győződjenek meg róla maguk is, hogy nagyon is élek!”- nyilatkozta a NAK Törőcsik Mari.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?