FÜLES

Titkos viszony: Ez a színésznő tartja a lelket a beteg Benkő Lászlóban!

Amikor meglátják egymást, elmúlik minden fájdalmuk! A két mûvész gyerekkora óta jóban van, ebben a nehéz időszakban is nagy támasza Zsóka a zenésznek!
  • Szerző: B.M.

Különleges barátságot ápol Fodor Zsóka és Benkő László! A két művész még gyerekként ismerte meg egymást, azóta egyre szorosabbá válik a kapcsolatuk.

"Kilencéves kora óta ismerem Lacit. Egy házban élünk, mióta az eszemet tudom. Tulajdonképpen a bátyám által ismertem meg őt, gyakran jött fel hozzánk játszani.  Aztán mindketten elköltöztünk onnan, és úgy hozta az élet, hogy később ismét szomszédok lettünk. Kivételesen jó a kapcsolatunk, nagyon szeretjük és tiszteljük egymást. Sokszor eljön a színházba, hogy megnézze a darabokat, melyekben játszom. Békéscsabán gyakori vendég. És nem tagadom: én is rendszeresen csápolok az Omega-koncerteken" - mondta a %%-nak a művésznő, aki már pontosan tudja, mivel lepi meg a zenészt gyógyulása alkalmából.

Boldogsággal tölt el, hogy javult az állapota. Mindenben mellette álltam eddig is, ezután is így lesz. Megmondtam neki, ha végre túl lesz ezen a nehéz időszakon, akkor elviszem kocsmázni. Már alig várom

- mondta mosolyogva a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?