FÜLES

Till Attila őszinte vallomása: „Nem értek egyet azzal, hogy a férfi hordja a nadrágot!”

A közkedvelt műsorvezető szeret példát mutatni a családjának és másoknak. Az egyenlő munkamegosztásban hisz, legyen szó bármiről.
  • Szerző: Ripost

Egyre inkább eltűnnek a klasszikus családszerepek, hiszen már nemcsak a férfiak a kenyérkeresők. Így a nőknek több helyen is egyszerre kell megállniuk a helyüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám a modern családokban mindenki kiveszi a részét a házimunkából. Nincs ez másképp Till Attila otthonában sem. Sőt a sztárapuka hisz a példamutatásban és, hogy mindenkinek ki kell vennie a részét a házimunkából a családban – számolt be róla a Hot! Magazin.

Fotó: TV2

„Nem vagyok egy mintaapa, sem mintaférj, de nem értek egyet azzal, hogy a férfi hordja a nadrágot! A feleségem utál mosogatni, és a vasalás is problémás kérdés. Ezeket a feladatokat szívesen átveszem, nem csinálok ebből egókérdést... A mosáshoz viszont nem értek” – mesélte Till Attila, aki nem tagadja, hogy a feleségére, Krisztára valamivel több feladat hárul.

„Azért mégis a feleségem az, aki mindenre odafigyel. Szerintem ez is egy komoly munka. Az anyukák sokszor több feladatot vállalnak” – vallotta be a TV2 műsorvezetője, aki főzni például nagyon szeret.

Attila egyébként gyerekkorában tanulta el a szüleitől a munkamegosztás értékét és azt, hogy a férfinak is ki kell vennie a részét a házimunkában. Így feleségével már szuper csapatként tudnak működni.

„Nem jó, ha egy férfi azt sem tudja, mi történik otthon. Nem várom el a feleségemtől, hogy rajongva körülugráljon, hogy lesse minden kívánságom. És ő sem viselné el, ha parancsolgatnék neki, nem kedveli ezt a macsó stílust. Az egyenlő munkamegosztásban hiszek” – taglalta a híresség, hozzátéve, hogy a gyerekek is kiveszik a részüket a ház körüli teendőkből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?