FÜLES

Teljesen kiakadt Curtis, kiderült, mit gondol testvére ügyéről

Pár nappal ezelőtt mindenkit sokkolt a hír, hogy Curtis testvérét Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítják.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, elfogta a TEK a korábbi MTK-focista, Katzenbach Imre halálával összefüggésbe hozott három személyt, köztük Curtis testvérét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amennyiben bebizonyosodik a gyanú, Sz. Lajos és társai is életfogytiglani büntetést kaphatnak.

Fotó: Ripost Szabolcs László

A Blikk próbálta mekeresni Curtist az ügy kapcsán, akit nem tudtak elérni. Azonban környezetéből úgy értesültek, teljesen maga alatt van, de hisz bátyja ártatlanságában. Többeknek azt hangoztatta, ez az egész csak valami hatalmas félreértés lehet.

Sőt az az információ is a birtokukba jutott, hogy nem tartja megalapozottnak a rendőrség gyanúsítását H. László és védője, dr. Zamecsnik Péter sem. Az ügyvéd elmondása szerint a rendőrség egyetlen ember vallomására alapozva gyanúsítja védencét felbujtással. H. László ártatlannak vallja magát Katzenbach Imre megölésével kapcsolatban.

Mint ismert, a gyanú szerint az elfogott férfiak közül H. László adhatott ki megbízást a focista megölésére, a jelenleg börtönbüntetését töltő H. Attilának. A megbízást követően Katzenbachot Baranyajenő térségébe vitte, ahol az elkövetésbe bevont két további társa, Sz. Lajos és L. István – anyagi haszon ígéretéért cserébe – végezhetett a futballistával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?