FÜLES

Takáts Tamás megtörte a csendet: Így tér vissza a trombózis után

Az énekes másfél hete került kórházba mélyvénás trombózis miatt. Bár hétvégén hazaengedték, még pihennie kéne. Ő azonban nem bír leállni.
  • Szerző: Doris

Takáts Tamást október 18-án, pénteken végre hazaengedték a kórházból, így a hétvégét már otthon töltötte. Bár az orvosok szerint még sokat kéne pihennie, a zenész eldöntötte, hogy már a hétvégén visszatér a színpadra!

Fotó: Ripost

„Nagyon jól vagyok. Amúgy is az az otthonülős ember vagyok, így nem okoz gondot, hogy nem mehetek egyelőre sehova. Hétvégén viszont már tudok koncertezni, bár azt nem fogom végigugrálni. Egy székből fogok előadni, de nincs is azzal semmi baj, hiszen Deák Bill Gyula is így nyomja évtizedek óta”

- mondta nevetve az AC News-nak a zenész.

Ahogy arról a már beszámolt, Takáts mélyvénás trombózissal került kórházba másfél héttel ezelőtt. Kényszerpihenőre szorult, rengeteg bevételtől esett el. Úgy gondolja, talán ez egy égi jel volt, hogy lassítania kell.

”Lehet ez egy jel volt, hogy ideje kicsit megnyugodnom, hiszen nyáron rengeteg munkám volt. Hasonlított már-már a 90-es évekhez. Jót tett nekem a pihenés, itthon vagyok, amerikai focit nézek és alkotok. Nem lehet leállni egy zenésznek, addig kell tolni az ipart, amíg lehet. Alig várom, hogy újra a színpadon állhassak” - jelentette ki.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?