FÜLES

Sztárok, akiket közszeméremsértésért csuktak le!

Rocksztárok letolt nadrággal, fenékvillogtató celebek. Meglehetősen illetlen viselkedésük miatt jó pár hírességnek meggyûlt a baja a biztosurakkal. Érdekel, hogy kikről van szó? Cikkünkből kiderül!
  • Szerző: BDF

Jayne Mansfield

A szőke szexszimbólum 1963-ban egy vermonti night klubban dolgozott, ahol közszeméremsértésért tartóztatták le.

Brad Pitt

A szexi színészt még 1988-ban gyanúsították meg közszeméremsértéssel, miután Kaliforniában a Pacific Coast autópálya mellett a hátsó felét mutogatta az arra autózó embereknek. Ezt mondjuk mi is megnéztük volna!

Justin Bieber

Pár évvel ezelőtt, 2013-ban került ki az énekesről egy olyan felvétel, amelyen egy New York-i klub konyhájában végezte el kisebb dolgát. Vödörbe pisilése miatt a város polgármestere akart vádat emelni ellene.

Marilyn Manson

Egyáltalán nem lepődünk meg, ha egy rocksztár életét botrányok övezik. Manson 2001-ben olaszországi turnéja egyik koncertjén a tőle megszokott obszcén jelmezekben domborított. Egy ottani biztonsági őrnek nem tetszett, amit látott: illetlen viselkedéssel vádolta meg az énekest. A vádat végül rendzavarásra módosították.

George Michael

A népszerű angol énekes nemi aktusa miatt került szembe a törvénnyel. George Michael egy Beverly Hills-i park nyilvános vécéjében szexelt. A romantikus légyottnak nem mondható eset igencsak balul sült el, ugyanis egy álruhás rendőr kiszúrta őket.

És ezeket olvastad már?