FÜLES

Szívszorító karácsony: Nem hiszed el, hol ünnepel Fodor Zsóka!

A 75 éves színésznőnek sokáig szomorúan teltek a karácsonyai, hiszen csonka családban nőtt fel, és szeretett testvére, az egyetlen élő rokona is a tengerentúlon él. Idén viszont nem kell tartania a magánytól: újra boldog lehet szenteste!
  • Szerző: D.F.

A színésznő jó humora, kedvessége, kivételes tehetsége miatt nem csak a közönség nagy kedvence: rengeteg jó barát veszi körül. Õk jelentik számára a közeli családot. Fodor Zsóka egyetlen élő rokona, Béla bácsi Venezuelában él 1956 óta, akivel a nagy távolság miatt csak ritkán tudnak találkozni.

Idén sajnos nem tölthetik együtt az ünnepeket, ezért a művésznő úgy döntött: elmegy jó barátja, Schmuck Andor karácsonyi rendezvényére, ahol több magányos emberrel tölti a szentestét.

"A karácsony a szeretet és a család ünnepe, de sokaknak szomorú, főleg azoknak, akiknek nincsenek hozzátartozóik vagy távol élnek tőlük. Nekem az egyetlen élő rokonom a bátyám, aki tizenháromezer kilométerre él innen, és nem is ünnepli a karácsonyt vallási okokból, vagyis ő biztosan nem lesz velem idén sem.  A szeretet ünnepénél nekem sokszor többet jelent a hétköznapokon kapott szeretet."

Az elmúlt években, ha tehettem, karácsonykor dolgoztam, és inkább felléptem, próbáltam másoknak örömöt okozni. Amikor pedig nem volt fellépésem, és élt az édesanyám, mindig kettesben szomorkodtunk ezen az ünnepen, hiszen csonka családban nőttem fel.

"De idén más hangulatban telik majd a karácsony. Ott leszek huszonnegyedikén a fogadott gyerekemmel, Andorral! Óriási boldogság számomra, hogy együtt karácsonyozhatunk. Nagyon sok szeretetet kapok tőle, pont úgy, ahogy az jár is egy pótmamának, én pedig igyekszem ezt viszonozni" - mondta a %%-nak Zsóka.

Ha kíváncsi vagy, mi Schmuck Andor forgatókönyve szentestére, a %% keddi lapszámából megtudhatod!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?