FÜLES

Szívszorító dolgot mondott a királynő Harry hercegnek: 4 órán át beszélgettek

A Megxit óta ez volt az első alkalom, hogy II. Erzsébet királynő és unokája békében beszélhetett.
  • Szerző: Ripost

Tiszta vizet akart önteni a pohárba II. Erzsébet királynő, így meghívta unokáját egy vasárnapi ebédre. Harry herceg végre négyszemközt tudott beszélni nagyanyjával. Erre a Megxit óta nem volt lehetősége. Most azonban nem zavarta őket senki, Meghan még Kanadában van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 4 órás beszélgetés során II. Erzsébet királynő elmondta Harrynek, hogy akármit is tett, még mindig nagyon szereti és bármikor tárt karokkal fogják fogadni őket, ha meggondolják magukat és visszatérnének a királyi családban betöltött szerepükhöz.

Fotó: AFP

Egy bennfentes árulta el mindezt a sajtónak. Erzsébet királynő állítólag azt is elmondta, hogy valóban nagyon megbántotta unokája, amiért a kilépésük előtt nem beszélt vele, és anélkül jelentették be a nyilvánosságnak. Ahogy azt is elmondta a 93 éves uralkodó, hogy fáj, amiért nem láthatja dédunokáját, Archie-t.

„Remélhetőleg sikerült mindent tisztázniuk. A királynőnek sokat kellett beszélnie Harryvel, és ez volt az ideális idő, amikor mindketten elmondhatták a maguk álláspontját. Amikor a hercegi pár bejelentette, hogy visszalépnek, minden annyira hirtelen történt, hogy ezt az időszakot az összes érintett komoly stresszként élte meg” – magyarázta a bennfentes, majd hozzátette, hogy ez a több órás beszélgetés nyugodt körülmények között zajlott.

A kedves szavak mellett azért a királynő egyértelművé tette Harry-nek, hogy nem tehetik pénzzé a származásukat, nem használhatja a royal kifejezést, ebből pedig nem hajlandó engedni.

Harry herceg és Meghan hercegné március 31-ével hivatalosan is visszalép betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként. Ezzel lemondanak a királyi címről és az ő királyi fensége megszólításról, a Sussex Royal brandet nem használják, anyagilag függetlenné válnak.

Ebben a hónapban képviselik utoljára a koronát, március 9-én lesz az utolsó hivatalos feladatuk, a Westminster apátságba látogatnak el a királyi család többi tagjával, ugyanis ott rendezik meg a Nemzetközösség napját.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?