FÜLES

Szexuális zaklatással vádolják Ben Afflecket is

Kolléganője szerint illetlen helyen markolta meg a válófélben lévő színész még évekkel ezelőtt.
  • Szerző: The_M

Miközben sorra állnak a nyilvánosság elé azon ismert nők, akiket az évek során Harvey Weinstein szexuálisan zaklatott, a producer egyik jó barátját, Ben Afflecket is megvádolták hasonló okból.

Miután Affleck hivatalos közleményben ítélte el Weinsteint a molesztálásokért, kiderült, hogy neki is van mit szégyellnie. Egy Twitter beszélgetésben került elő az a 2003-as eset, amikor Ben az MTV TRL című show-jában vendégeskedett, és amint belépett a díszletbe, megmarkolta a műsorvezető, Hilarie Burton mellét.

A színésznő azonnal jelezte a producereknek, hogy mi történt, de azt az utasítást kapta, hogy mosolyogjon, és tegyen úgy, mintha semmi gond nem lenne.

A történet később csak egy TRL-ről készült riportban került elő, mint vicces anekdota, és nem lett belőle botrány, mert Hilarie anno pályakezdő fiatal lányként nem mert semmit tenni. De most, hogy a Weinstein-ügy kiderült, valószínűleg Ben is számíthat a nép haragjára.

Az elmúlt években a fiatalabb Affleck fivérről, Casey-ről is kiderült, hogy több kolléganőjével erőszakoskodott, ezért nemrég a felesége is elhagyta.

És ezeket olvastad már?