FÜLES

Szextől volt hangos Pécsi Ildikó lakása!

Erotikus masszázsszalon mûködött a színésznő egykori otthonában.
  • Szerző: M.D.

Pécsi Ildikónak vélhetően fogalma sem volt arról mi zajlik egyik bevlárosi lakása falai között! A Blikk információi szerint egy erotikus szolgáltatásokat nyújtó cég évekig bérelte a színésznő egyik Paulay Ede utcai ingatlanát.

A Blikk felkereste telefonon a szexmasszázs szalont, melynek alkalmazottai meglepő kijelentéssel álltak elő: közölték, azért költöztek el a bíróságon csatározó színésznő lakásából, mert nem akartak többé erotikus szogáltatásokkal foglalkozni. Így vállalkozásuk átalakult.

"Azért jöttünk el és váltunk szét, mert mi szexuális szolgáltatásokat már nem akartunk végezni. Azok, akiktől elváltunk, nem így gondolták."- mesélte a lapnak a szalon honlapján talált telefonszámon megkeresett hölgy, aki most már egy új helyen dolgozik.

Az új hely egyébként megtalálható a neten, profilja állítólag szexmentes, ám erotikus elemeket tartalmazó tantramasszázst azért még most is kínálnak. A weboldalon bemutatkozó, álnéven dolgozó masszőzöket fehérneműs képeik alapján választhatják ki a különleges élményre vágyók.

A Blikk felkereste Pécsi Ildikót is, aki azonban nem akarta elárulni, vajon a lakás tulajdonosaként tudta-e mi zajlik odabent...

Az ügy pikantériája, hogy épp azokról a lakásokról van szó, amelyekről a színésznő fiával együtt azt állítja a bíróságon, hogy ahhoz semmi köze nincs volt menyének, Pártos Csillának.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?