FÜLES

Szexkalandjairól vallott Nagy Ervin: Pofán kell köpnöm magam!

A 40 éves színész meglepő őszinteséggel mesélt egyéjszakás kalandjairól! Több nőt is megbántott!
  • Szerző: B.I.

Nők ezrei omlanának Nagy Ervin lábai elé, és a sármos színész sosem tagadta, milyen nagy hódolója a gyengébbik nemnek. A Kincsem Blaskovich grófja a Story4 Tv csütörtök esti Arckép című műsorában elárulta, korábban nagykanállal merített az élet örömeiből.

"Igen, de akartam is, hogy így legyen! Azért nem vagyok skalp- és melltartógyűjtő. Nem vezettem naplót arról, ki volt meg. Nagyon egyéjszakás kalandjaim nem voltak, maximum kettő életemben. Ennél hiúbb voltam. Engem nem lehet csak úgy, könnyen megkapni. Másrészt nem bírom a rögtön elejthető őzikét sem" - kezdte a színész, akire több korábbi partnere sem emlékszik vissza rá jó szívvel.

"Volt, amikor méltatlanul bántam a nőkkel. Játszottam a türelmükkel, visszaéltem a bizalmukkal. Néha csak nemtörődömséggel, néha nem akartam fájdalmat okozni azzal, hogy már azt gondoltam, vége, de nem akartam konfrontálódni. Négy-öt nőt megtépáztam érzelmileg. Két nőtől majd bocsánatot kell kérnem. Tudom, egyszer oda kell állnom, pofán kell köpnöm magam. Nem vagyok rá büszke" - idézte Ervin szavait a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?