FÜLES

Szemérmetlenül kezdett ki Hajdú Péterrel Cicciolina, akin bugyi és melltartó se volt

Nem volt szégyenlős: a kamerák előtt kezdett ki Hajdú Péterrel Cicciolina!
  • Szerző: Ripost

Az egykori pornódíva a Life TV-n péntek este 22 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel vendége volt. Valószínűleg nem számított arra, hogy a műsorvezető kedvese, Eszter is ott ül a vezérlőben, így szemérmetlenül próbálta zavarba hozni a tévést. Több alkalommal is megmutatta a keblét, megfogta a fenekét, végigsimított a férfiasságán, kacérkodott egy répával, de rá is feküdt Hajdúra, majd alaposan megmasszírozta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: LifeTV

„Eszti a vezérlőben ült, amikor Ilona rámászott az asztalra, premier plán betekintést engedve. Az emberek általában elfelejtik, hogy kamera van a sötétített üveg mögött, és llona sem sokat törődött vele. Ekkor szembesültem vele én és a stáb is, hogy nem hazudott, amikor azt mondta, nem vett bugyit és melltartót„ – emlékezett vissza a Blikknek Hajdú Péter, aki elárulta, Husika szexi tánca után a leállásban be is mutatta őt a menyasszonyának, aki humorral kezelte a helyzetet. „Egy pillanatra megfagyott a levegő, szegény Ilona mentegetőzött, de Eszti jó fej volt, azt mondta: „Ne viccelj, szolgáld ki magad, a vendégem vagy.”

„Egy produkciót akartam neki csinálni, de nem volt benne semmi perverzitás, inkább csak kis játszadozás. Mondtam is a barátnőjének, aki nagyon szép kislány, hogy nem kell félni, nem fogom tőle elszeretni” – magyarázta Cicciolina, aki alaposan végigtapogatta a tévést, és nemcsak megmutatta a melleit, de azt is hagyta, hogy Péter megmarkolja azokat.

Hajdú állítja, más körülmények között sem engedett volna a csábításnak. „Két okból sem: az egyik, hogy szerelmes vagyok, a másik, hogy édesanyám és Ilona között mindössze két év van... Ugyan akár 15 évet is letagadhatna, de én a fiatalabb lányokat szeretem. Ilona egy roppant kedves, naiv, szórakoztató jelenség, aki rengeteg pasit megkapott, de még mindig az igazit keresi. Remélem, egyszer megtalálja!„

És ezeket olvastad már?