FÜLES

Szégyelli Bangó Margit, hogy ennyire meghízott!

Kifogott az éjszakai lakmározás a mûvésznőn, aki sosem volt elégedett a súlyával. Így, az ünnepek után pedig még nyomasztóbb számára a felfedezés: felszökött rá pár kiló.
címkék:
  • Szerző: B.M.

Elképesztő lelki erőről tesz tanúbizonyságot Bangó Margit minden egyes alkalommal, amikor képes szemet hunyni fájdalmai felett. Ha színpadra áll, csak arra koncentrál, hogy örömet okozzon a közönségnek, elfeledi problémáit. Magánéletében sincs ez másképp: mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbbet adja családjának. És köztudott, hogy az éneklés mellett a konyhaművészetben is zseni! A fejedelmi lakomáknak viszont van egy árnyoldala is...

"A súlyommal sosem voltam elégedett, és soha nem is leszek. Fiatalabb koromban nagyon könnyedén ment a fogyás. Akkor egy-két hét alatt le tudtam adni 10-15 kilót, ám ez mostanában már nem megy" - kezdte a %RIPOST%-nak a Kossuth-díjas művésznő, aki nem csügged a hízás miatt, már van egy jól bevált praktikája a színpadon is, amivel leplezni tudja zavaró kilóit.

A legtöbb fellépőruhám fekete, mert abban érzem úgy magam, mint egy vékony, szexi, magas nő

- folytatta mosolyogva az elismert énekesnő, aki persze azt is tudja, mitől kúszott fel az a fránya túlsúly.

"Az unokámmal, Tinával és vőmmel, Emílióval imádunk közösen főzni. Gyakran az éjszaka közepén ragadunk fakanalat, emiatt rendesen gyarapodik a súlyunk" - mesélte Margit, aki hozzátette: természetesen karácsonykor sem fogták vissza magukat a nagy lakmározásban, és ez is meglátszik rajta.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?