FÜLES

Szakított Jolly és Kis Grófo, nincs többé No roxa áj

Soha nem fog megbocsátani Jolly Kis Grófónak, a rajongók többé nem láthatják őket egy színpadon.
címkék:
  • Szerző: T.T.

Közel négy évvel ezelőtt jelent meg és hatalmas sláger lett a mulatós zene rajongóinak körében Jolly és Kis Grófo közös dala, a No roxa áj.

2013 novemberében pedig megjelent a Lej mamo, lej. A két mulatós slágerre eddig harminckétmillióan kattintottak, tehát sokan keseredhettek el a hír hallatán, hogy a két énekes többé nem adja elő együtt közös számukat. 

Jolly és Kis Grófo viszonya Londonban ment tönkre. Jolly a Borsnak mesélte el, mi történt köztük.

Egy londoni magyar klubban egy nagy mulatós bulin fellépett Grófo is és Jolly Suzyval. A bulira közel ezer ember ment el és szerették volna, ha Jolly és Grófo együtt előadják nagy slágerüket, amire Jolly igent is mondott.

"Természetesen örömmel mondtam igent, felkonferáltam a dalt és Grófót, aki ak­kor már a színpad mögött volt. A zene elindult, de ő nem jött. Kellemetlen volt, de nem magam miatt, nem engem hagyott cserben elsősorban, hanem a saját rajongóit - mesélte a Borsnak Jolly és hozzátette: 

Sosem felejtem ezt el neki, és megbocsátani sem fogok. Szerintem a londoni magyarok sem. Ettől függetlenül további sok sikert kívánok neki a pályafutásához.

Jolly azt is elmondta, hogy leszerződött az egyik csatornához, így hamarosan ő és felesége, Suzy, műsorvezetőként is megmutathatják magukat.

Úgy tudja, Grófo a konkurens adóval van szerződésben, ezért közös terveket egyébként sem tudtak volna szövögetni.

A Bors Grófót is megkérdezte, de ő nem kívánt nyilatkozni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?