FÜLES

Kitálalt a barát Szabó Zsófi válásáról: rossz passzban van a műsorvezető

A 32 éves Szabó Zsófi nagyon nehéz időszakon megy keresztül, azonban a családja és a barátai mindenben támogatják őt.
  • Szerző: Ripost

Nem maradt egyedül a bajban Szabó Zsófi! A válófélben lévő műsorvezető nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis négy év után zátonyra futott a házassága. Bár azt kijelentette, hogy Kis Zsolttal továbbra is közösen nevelik majd a gyermeküket, egy bennfentes szerint Szabó Zsófi a padlóra került a válás miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Zsófiban a családja és a barátai tartják a lelket

Szabó Zsófiban a családja és a barátai tartják a lelket
Fotó: Ripost

Nem hagyták cserben a barátai

Noha az utóbbi években főként a családjára és fiára koncentrált, amiért nem hibáztatható, a barátai, akikre emiatt kevesebb figyelmet fordított, mégsem hagyták cserben. Zsófi egyszerűen nem jó kapcsolattartó, nem az a típus, aki csak úgy felhívja a másikat, hogy hogy van, de egy nagyon szerethető ember. Most rossz passzban van, és azt látom, hogy összezárnak körülötte, amiért ő végtelenül hálás„ – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős, majd hozzátette: édesanyjára és a testvérére pedig változatlanul számíthat Szabó Zsófi a válás után is.

A Jóban Rosszban egykori sztárja 2016 szeptemberében ment feleségül a kedveséhez, akivel egészen fiatal koruk óta ismerték egymást. 2017 decemberében megszületett fiuk, Mendel, akire csodaként tekintenek, ugyanis Zsófinak kevés esélye volt a teherbe esésre. Nem csoda hát, hogy a pár válása lesokkolta a rajongókat, amit a műsorvezető pénteken jelentett be az Instagram-oldalán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?