FÜLES

Svácjban látták felbukkanni Schobert Norbit és Rékát!

Bern vendége volt a hétvégén a Schobert-Rubint páros, több száz embernek tartottak egy órás tornát. Norbi elárulta: tervben van több külföldi Update1 bolt nyitása is. Svájcot is megcélozzák!
  • Szerző: Ripost

Május 30-án, szombaton megtelt a berni Bundesplatz: Schobert Norbi és Rubint Réka mozgatták meg a térre gyűlt érdeklődőket.

 

Köszönjük a svájci rendezvényre való meghívást. Köszi a bernieknek, magyaroknak, mindenkinek! Megtisztel, hogy sokan...

Posted by Norbi Update on 2015. május 30.

A megkereste a fitneszgurut, aki örömmel mesélt a külföldi eseményről.

Egy „kihívás napjára kaptuk” a felkérést Rékával, amit természetesen boldogan vállaltunk mindketten.

Angolul kellett tartani az órát, de kijelenthetem, hogy elégedett vagyok magammal, pedig csak 4 éve kezdtem el komolyan tanulni."

A nagy sikernek köszönhetően Réka máris felkérést kapott egy hasonló nyílt eseményre Münchenbe, Norbit pedig Londonba hívták.

"Nagyon örülünk a felkérésnek, mert így a külföldiek is megtapasztalhatják azt a vidám hangulatot, ami az óráinkat jellemzi." - tette hozzá Norbi.

Megkérdeztük, hogy a hétvégi esemény nem valamiféle előjele annak, hogy  Update1 boltjaikkal  rövidesen a svájci piacra is betörnek.

"Folyamatban van a jogi, technikai részletek előkészítése.
Összesen15 boltot szeretnénk nyitni Bernben, Baselben és Zürichben is. Azt képzeld el, hogy míg egy update süti nálunk átszámítva 0,8 svájci frank, addig kint egy sima cukros, fehérlisztes pékáru 4 franknál kezdődik." - árulta el Norbi, és hozzátette: kint létük alatt alig találkoztak olyan emberrel, aki ne lenne túlsúlyos vagy beteg. Úgy érzi, mindenképp szükség lenne egy ilyen bolthálózat kiépítésére.

Svájc nagy lehetőség.

Igazi nagy hiányt, piaci rést tölthetnénk be."

- hangsúlyozta Norbi, aki már készül a következő életmód és paleo előadására a paleo guruval Szendi Gáborral közösen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?