FÜLES

Súlyos betegségben szenved Szabó Zsófi! Minden nap egy küzdelem

Teljesen új életet kellett kezdenie a csinos mûsorvezetőnek, miután kiderült, súlyos betegséggel küzd, aminek következtében cukorbetegség vagy meddőség is kialakulhat nála.
  • Szerző: Z.B.

Teljes életmódváltásba kezdett a csinos műsorvezető, mert nemrégiben kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd, ami 2-es típusú cukorbetegséghez is vezethet.

"Mikor megtudtam, hogy a betegség egyik következménye akár a meddőség is lehet, mondanom sem kell, hogy nőként és feleségként mennyire megijedtem. Nm tudtam abbahagyni a sírást, megviselt, hogy nincs rendben az egészségem, és - ha nem változtatok az életmódomon - cukorbeteggé válhatok" - mesélte a hot!-nak.

Így Zsófinak drasztikus változtatásokra volt szüksége, szigorú diéta mellett a napi rendszeres mozgást is be kellett vezetnie. Sokan úgy vélik, hogy a betegsége miatt fogyott le, de ő ezt cáfolja.

"Már hosszú ideje annak, hogy szépen lefogytam, és tartom a súlyom. ... Tény, hogy a betegséget követően az a 3 kiló is lement, ami eddig még sosem, de körülbelül úgy beszélnek rólam, mintha túlsúlyos lettem volna. 60 kiló voltam. Majd a szigorú diéta első hónapjában lementem 57-re. Szóval a fogyásom titka nem a betegség."

Szerencsére a férje mindenben támogatja és sok erőt ad neki. Például lemondott az édességről is, hogy Zsófinak ne kelljen szenvednie, hogy ő nem ehet.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?