FÜLES

Súlyos balesetet szenvedett Fluor Tomi

Meglepő fotót tett közzé Instagramján a Wellhello tagja, Fluor Tomi, aki kedd este Fonogram díjat vehetett át Diazzal. Na, de mi történt Tomival? Nekünk elmondta!
  • Szerző: Ripost

Fluor térdig gipszben, keserves arccal mutatta meg magát rajongóinak. Mindenki nagyon aggódott érte, de eddig nem tudhattuk, mi történt. Elég nagy a baj!

A szomorú történet a következő: pár nappal ezelőtt a Wellhello koncertje előtt egy rackláda esett Tomi lábára, ami nagyon fájt ugyan neki, de a bajt nem vette komolyan.

Lenyomtam a koncertet, másnap csomót rohangáltam, majd este volt még egy fellépés. Ennek a végére már teljesen lila volt a lábam és rá se tudtam állni, így irány a kórház!

Szegény Fluor Tomit gyorsan be is gipszelték térdig, ugyanis a jobb lábán három lábujja és a lábfeje is több helyen eltört. Műteni nem kellett ugyan, de fekvőgipszet kapott, melyet csak hetekkel később cserélnek járóra.

Sántán tüntették ki

Fluor a Wellhello-val időközben díjat kapott: a Fonogram gálán ők vehették át az év hazai modern pop-rock albumáért vagy hangfelvételért járó díjat! Tomi nagyon örült, de a ceremónia érdekesre sikerült. Nehezen tudta felvarázsolni magát a színpadra, de végül is két mankó segítségével sikerült neki. Diazzal együtt örültek a kitüntetésnek, ami egy pillanatra talán feledtette is vele fájdalmait.

Veszélyben a fellépések?

Tomi nagyon aggódott a fellépések miatt, de most megtanulhatja,  hogyan kell mankóval koncertezni, ugyanis csak a szerdai fellépésüket mondták le. A hétvégi Budapest Parkban megrendezendő programon már mindenképpen színpadra áll és a többi koncerten is igyekezni fog helytállni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?