FÜLES

Stohl András: „Nem engedték, hogy kiugorjak az emeletről„

Mára képes vakmerőségének gátat szabni, s a múlté már az egykor link Stohl Buci. 53 éves korára belátta, muszáj vigyáznia magára, felelősségteljes férj, édesapa és színész vált belőle.
  • Szerző: Ripost

Újra forognak a Mintaapák kamerái, s a TV2 sorozata érdekes fordulatokat ígér őszre. A napokban egy kis betekintést engedtek a kulisszák mögé az alkotók: kiderült, drámai eseményekkel folytatódik a vígjátékszéria. A Stohl András által alakított Janó, akit anyagi és szívügyi gondok is régóta emésztenek, ugyanis úgy felönt a garatra, hogy dühödt őrjöngésében kizuhan egy épülő ház emeletéről. Azonban nem engedték, hogy a veszélyes jelenetet a színész vállalja, s a stáb kaszkadőrt alkalmazott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Bevallom őszintén, szívesen megcsináltam volna a jelenetet, nem gondolom, hogy annyira veszélyes mutatvány. Egy hatalmas szivacs volt letéve, nem esett volna bajom, de itt más szempontok is vannak ilyenkor, és muszáj vigyáznom magamra„ – kezdte a Borsnak Buci. „Az az igazság, hogy színészként a testemből élek, amire nagyon kell vigyáznom, ugyanis ha lesérülök, megállhat a munka, és ezt egyszerűen nem lehet kockáztatni. A producerek, a stáb nagyon ügyel erre, s az esélyét sem akarják megadni egy ilyen lehetőségnek, ezért is döntöttek a kaszkadőr mellett.”

Fotó: TV2

A színész azt is hozzátette, bár fizikuma ma is kifogástalan, a munka mellett a családja miatt is óvnia kell magát. Négy gyönyörű gyermek édesapja, s mindössze pár hete nősült meg harmadszor.

„Természetesen a családom miatt is óvom magam. 53 éves vagyok, szeretnék még jó sokáig erőben, egészségben mellettük lenni. Ezért mindent meg is te­szek, a sport az életem része, például imádok lovagolni, és igyekszem magam formában tartani„ – mondta Stohl.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?