FÜLES

Meglepő részletek derültek ki Stohl András nászéjszakájáról

Igazán érdekesre sikeredett Stohl András és Vica nászéjszakája.
  • Szerző: Ripost

Egy házasság és egy hosszú kapcsolat után, úgy tűnik, hogy Stohl András végre révbe ért Vica oldalán, akivel tavaly nyáron, csodaszép esküvőn kötötte össze életét. A színész és fiatal szerelme a koronavírus-járvány ellenére is igyekezett kihozni a maximumot a nagy napból, így a násznép hajnal négyig bulizott.

Ennek következményeként a nászéjszaka igencsak rendhagyóra sikeredett: az ifjú pár már csak egy mosókonyhában talált helyet arra, hogy elhálja a házasságot. A családapa erről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor, péntek este adásba kerülő epizódjában mesélt a LifeTV kamerái előtt.

„Vica azt mondta, hogy neki egyszer van az életben esküvője, és kért, hogy tiszteljem meg ezt a napot azzal, hogy nem rontom el. Úgyhogy nálunk a ceremónia végéig senki nem ihatott. Tán egy pohár pezsgőt ittunk meg addig, de aztán…” – nevette el magát Stohl, mókás fintorral jelezve, hogy a lakodalmon azért poharaztak rendesen.

„A nászéjszakánkon sokáig fent voltunk, sokáig tartott a buli. Talán valamikor hajnali négykor lett vége. A lovaspark mellett volt egy panzió, amit sikerült kivennem, vagyis minden vendéget el tudtunk szállásolni. Volt ott egy medence, hajnali négykor a „köménymag” átment oda. Mi Vicával és a szüleivel azt terveztük, hogy a lakodalom után négyesben hazamegyünk Pomázra, ahol rendesen tudtunk volna aludni, és persze ott meg lehetett volna a nászéjszaka is, de nem indultunk haza. Vica szülei végül a panzióban feküdtek le egy szobában, de nekünk már nem jutott. Mi a mosókonyhában feküdtünk le, vagyis ott volt a nászéjszakánk” – emlékezett vissza a nagy nap lezárására Stohl András, hozzátéve: előtte és utána bőven kárpótolták magukat a furcsán alakult nászéjszakáért – írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?