FÜLES

Sosem találod ki, mivel doppingolja édesanyja Muri Enikőt!

A kivételes hangú énekesnőnek rengeteg erőt adnak szülei. Rajtuk is múlik, hogy Enikő mindig a maximumot tudja nyújtani a színpadon!
  • Szerző: T.B.

Izgalmas kulisszatitkot árult el a %%-nak Muri Enikő! A TV2 sztárjának jelenleg nem lenne ideje arra, hogy főzzön, így szülei látják el isteni, otthoni ételekkel.

"Imádom a házi kosztot, boldogsággal tölt el, amikor a szüleim minden vasárnap hoznak nekem finomabbnál finomabb ételeket. Még az élő műsor előtt bele szoktam kóstolni ezekbe a mennyei fogásokba. Jólesnek a hazai ízek, és hatalmas könnyebbség, hogy nem kell főznöm. Keddig nem is kell gondolkodnom azon, mi kerüljön az asztalra. Visszaadom nekik az üres dobozokat, hogy a következő hétre újra tudjanak nekem csomagolni valami finomat" - mondta a Sztárban sztár aranytorkú énekesnője, aki azt is elárulta, mi a kedvenc étele.

A rakott krumpli a favorit. Édesapám húsz éve vegetáriánus, így anyukám hús helyett gombával készíti ezt a fogást. Isteni

- folytatta elégedetten Enikő, aki hozzátette: alig van szabadideje mostanában. Ennek ellenére bombaformában van, szexibb, mint valaha!

"Alig van időm az étkezésre is, nemhogy sportolni. A műsor mellett be kell ugranom a Marie Antoinette című darabba, így szabadidőm egyáltalán nincs. De élvezem ezt a sok munkát, imádom a hivatásom" - árulta el a gyönyörű színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?