FÜLES

Sosem ér véget a háború! Sebestyén Balázsék újabb perre számíthatnak

Bár a bíróság rendbe tette az ügyeket, ez nem jelenti azt, hogy a felek meg is békéltek volna egymással. Még nem ért véget a háború!
  • Szerző: Z.B.

Tovább folytatódik a harc Sebestyén Balázsék és a Class FM tulajdonosa között. Mindkét fél küzd az igazáért, így a bírósági ügy valószínűleg még jó sokáig elhúzódik.

A bíróságon ideiglenes végzés született arról, hogy a jelenleg a Rádió 1-en futó műsor nem használhatja a Reggeli Show nevet, így azt megváltoztatták "Balázsékra", de valószínű, hogy ebbe nem nyugszanak majd bele, Balázs csapata küzdeni fog az igazságukért és fellebbeznek a döntés ellen -  tudta meg a Story magazin.

Úgy tűnik, hogy az ellenfél sem hagyja magát olyan könnyen, és nem tervezi, hogy lezárná az ügyet. A Story információi szerint Michael McNutt be akar nyújtani egy súlyos tízmilliókról szóló számlát Balázséknak.

"Jelenleg is azt vizsgáljuk, milyen kár ért minket, számoljuk az okozott veszteséget. Még nem értünk a végére" - nyilatkozta McNutt. 

Aki az is kiemelte, hogy közte és Sebestyén Balázs között szinte nem is volt személyes kapcsolat.

"A bíróságon konkrétan nem köztem és közte van ügy, hanem a Class FM-et birtokló cég és a Sebestyén urat foglalkoztató cég között. Mi csak az arcai vagyunk ennek a háborúnak. Köztünk szinte nem is volt személyes kapcsolat, a feleségével is csak egyszer-egyszer találkoztam, úgy, mint az egyik cég vezetőjével " - mondta McNutt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?