FÜLES

Sorozatos plasztikai műtétek alá veti magát az RTL ex-sztárja

Az X-Faktor felfedezettje meghozta élete legnehezebb döntését. Lelki békéje miatt többször is kés alá fekszik.
  • Szerző: BDF

Király L. Norbi már kisgyermekkora óta úgy néz a tükörbe, hogy nem az az ember néz vissza rá, akit látni szeretne. Noha az évek alatt sikerült valamennyire elfogadnia kinézetét, mégsem érzi jól magát a bőrében. Ezért döntött a változtatás mellett.

"Amióta az eszemet tudom, nem vagyok megelégedve a külsőmmel. De az évek alatt eljutottam már odáig, hogy nem zavar úgy, mint régen” – kezdte a %%-nak Norbi, aki azt is elárulta, mely testrészein szeretne változtatni.

Leginkább a fülemmel, a számmal és az orrommal nem vagyok elégedett.

"A számat egyszer már próbáltam feltöltetni, de nem hozta meg a kívánt eredményt. Ezért most újra belevágok, és kés alá fekszem.”

Az X-Faktor felfedezettje hozzátette nem majdani hódításai miatt szeretne változtatni magán, hanem azért, hogy végre megbékélhessen önmagával.

Nem a csajozás miatt plasztikáztatok. Két éve vagyok egyedül és őszintén mondom, hogy élvezem az egyedüllétet.

"Egyáltalán nem hiányzik egy párkapcsolat. Képtelen lennék most elviselni az életemben azt, ha valaki lenne mellettem. Egyszerűen hidegen hagynak ezek a dolgok."

Elegem van a kompromisszumkötésből és a folyamatos nyavalygásokból. A legtöbb kapcsolat pedig ezzel jár.

– magyarázta az énekes, aki hátfájdalmai miatt a földről fekve adott nekünk interjút.

"Köztudott, hogy nyitott gerinccel születtem, és igen, vannak napok, amikor fáj. De ez szerencsére időszakos. Bár ahogy érzem, ma pont egy rosszabb napot fogtam ki."

Megnyugtatok mindenkit, nem vagyok halálos beteg. Hiába írták meg korábban ezt a marhaságot.

– mondta Norbi, aki nemrég egy bőrből készült derékövet is beszerzett magának, hogy fellépésein a rengeteg mozgás ellenére se erőltesse meg gerincét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?