FÜLES

Sokkoló titok derült ki Diana hercegnőről

Diana hercegnő mindent megtett, hogy visszacsábítsa Károly herceget.
  • Szerző: Ripost

Bizarr módszerekkel akarta visszacsábítani az ágyába Diana hercegnő Károly herceget. Legalábbis ezt állítja egy új botránykönyv. A brit királyi család egyik korábbi bennfentese, Robert Lacey most megjelenő könyvében azt írja, hogy Diana hercegnő többször is azt tettette, hogy részeg. Azt gondolta ugyanis, hogy így Károly majd könnyűvérűnek látja és reménykedett benne, hogy ettől izgalomba jön a herceg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: PATRICK RIVIERE / AFP)

Károly és Diana a 80-as évek végére elhidegültek egymástól, bár Diana mindent bevetett, hogy megmentse házasságát. A könyvben az is tényként szerepel, hogy Diana idővel még azt is felajánlotta, hogy parókát visel, hátha így jobban emlékezteti Károlyt a szeretőjére, Kamillára.

Diana és Károly válását 1996-ban mondták ki hivatalosan, ám előtte 1995-ben Diana a BBC-nek adott interjújában arról beszélt, hogy a házasságukban már egy ideje hárman voltak. Sőt, a hercegnő már három évvel korábban arról beszélt beszédtechnika tanárának, hogy férje Harry nyolc éves kora óta alig vitte őt ágyba – írta a Bors.

És ezeket olvastad már?