FÜLES

Sokkoló hírt közölt a magyar rendező, nagyon aggódnak a színészek

A nemsokára 89 éves rendező az utóbbi időben többször betegeskedett, most pedig a kórházba is bekerült.
  • Szerző: Ripost

Aggasztó hírek érkeztek a Szomszédok legendás rendezőjéről, Horváth Ádámról. A nyolcvanas-kilencvenes évek legnépszerűbb telenovellájának atyja hosszú ideje komoly egészségi problémákkal küzd. A Bors közelgő születésnapja kapcsán kereste meg, de a filmes elhaló hangon sokkoló hírt közölt.

Rosszkor keresnek, beteg vagyok, esetleg a jövő héten próbáljanak hívni

– mondta pénteken Horváth, aki pár hónappal ezelőtt elmondta, hogy nincs minden rendben az egészségével, de jól érzi magát.

"Tudomásul veszem, hogy az idő rohamosan múlik, de nem foglalkoztat különösebben az elmúlás. Minden kornak megvan a maga szépsége, így én is próbálom azokat meglátni, megélni, megtapasztalni. Most épp az utóbbi van napirenden" – mesélte tavaly szeptemberben az idén 89. évébe lépő rendező. Most azonban sokkal nyugtalanítóbb hírekről számolt be.

"Nem vagyok jobban, rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt" – közölte a lappal keserűen, majd bontotta a vonalat.

A rendező nem mondta el, mivel is kezelik, ahogy korábban sem akarta elárulni, milyen egészségi problémákkal küzd. Bár az utóbbi időben visszavonultan él feleségével, Csűrös Karolával, a sorozat sztárjai, akik szinte apjukként tekintettek rá, nem szakadtak el tőle.

"Ugyan már hosszabb ideje nem találkoztunk személyesen, de azért szinte mindent tudok Ádámról. Bízom benne, hogy hamarosan találkozhatunk, mint ahogy legutóbb, Csűrös Karola születésnapján a színházban. Sokat gondolok rá, mint a Szomszédok családfőjére"nyilatkozta aggódva Vágási Feri egykori megformálója, Nemcsák Károly.

Pásztor Erzsi – a Szomszédok Janka nénije – is féltő szeretettel beszélt a nagybeteg művésztársról. "Napi szinten tartjuk a kapcsolatot, mondhatni családi barátságban vagyok Ádámékkal. Feleségével, Csűrös Karolával éppen a napokban beszéltem. Természetesen tudok Ádám betegségéről, de őt ismerve biztos vagyok abban, hogy még hosszú ideig köztünk marad" - mondta el a színésznő.

Trokán Péter, aki az erdészmérnök Szelényi Jánosként lett a közönség kedvence, elmondta, hogy az utóbbi időben többször is hívta telefonon Horváth Ádámot, de sajnos nem tudott vele beszélni.

Kovács István volt a sármos Desiré a sorozatban, számára is felejthetetlen emlék a sorozat forgatása és szurkol, hogy Horváth mielőbb meggyógyuljon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?