FÜLES

Sokkoló baleset érte az Operett sztárját, minden csupa vér volt

Sajnos a Vörös Rébék címû musical győri bemutatója is veszélybe került, mivel a mûvész száját össze kellett varrni.
  • Szerző: Doris

Álmában érte súlyos baleset Homonnay Zsoltot, a Madách Színház és az Operett népszerű színészét, Polyák Lilla exférjét - számol be róla a Blikk.

Az igazak álmát aludta, amikor ráborult egy nem kevesebb mint 300 kilós könyvesszekrény, a művész 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

"Az ember elképzelni nem tud egy ilyet, szinte sokkot kaptam, ahogy az álmomból arra riadtam, rám esett a bútor. Kilazult a rögzítése, valószínűleg a gipszkartonnal volt a hiba. Hirtelen nem tudtam, mi történt, csak azt láttam, hogy csupa vér minden, a számon belül azért ömlött, mert leharaptam egy darabot a nyelvemből, kívül pedig a felső ajkam felett felszakadt a szám"

- magyarázta a Blikknek Zsolt, aki az első sokk után csak annyira volt képes, hogy szinte gépies mozdulatokkal lemosta a vért az arcáról, és visszazuhant az ágyba.

"Pár óra múlva arra ébredtem, hogy rettenetesen fáj az egész arcom, a fogaim, a szám. Ekkor már sejtettem, hogy nem úszom meg, hogy bemenjek az ügyeletre, ahol persze kétkedve fogadták a szekrényes történetem. Inkább néztem úgy ki, mint aki éppen túl van egy durva kocsmai verekedésen"

- próbált meg viccelődni a színész, akinek végül érzéstelenítés nélkül varrták össze a száját.

Sajnos a baleset miatt minden szereplését le kellett mondania, így az is kérdéses, hogy színpadra tud-e állni a Vörös Rébék című musical jövő heti győri premierjén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?