FÜLES

Sas József drámai vallomása: Mindent újra kell tanulnom!

A humorista az agyvérzése után most otthonában lábadozik.
  • Szerző: RIPOST

Sas József év elején kapott kétoldali agyvérzést a thaiföldi nyaralásán. A humorista hónapokig volt kórházban, jelenleg pedig otthonában gyógyul. Bár a jókedve a mai napig töretlen, elárulta, orvosai már az első pillanatban közölték a családdal, hogy mindent újra kell tanulnia, ami mozgással kapcsolatos.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nagyon mozgékony ember voltam, és az is szeretnék maradni, de ezeket újra meg kell tanulnom. Ha belegondolok, tulajdonképpen mindent újra kell tanulnom, ami a mozgással, járással kapcsolatos. Vannak, amiket elfelejtett a szervezetem” – mondta a Mokka stábjának a humorista, aki azt is elárulta, hogy memóriája ettől függetlenül tökéletes. Elmondása szerint nagyon sokat jelent neki, hogy szerettei és barátai körében gyógyulhat, hiszen ők nem csak otthon, hanem a kórházban is mellette voltak.

„A feleségemnek nagyon sokat köszönhetek, hiszen ő itt van, és vigyáz rám. 43 évnyi házasság után ebben a helyzetben megtapasztaltam, hogy milyen az, mikor valaki kiáll a másik mellett. Mindenki lelkiismerettel állt a betegségemhez. A kórházba is rengetegen jöttek látogatóba, pedig én nem hívtam külön senkit. A szeretteim, a barátaim és a közönség ad erőt ebben az időszakban” – mondta a humorista.

 

 

És ezeket olvastad már?