FÜLES

Friss hírek érkeztek Sas József állapotáról, ezt mondta a felesége

A humorista még év elején kapott súlyos agyvérzést. Hosszas kórházi rehabilitációja után már otthonában lábadozik.
  • Szerző: RIPOST

A héten mutatták be Sas József legújabb könyvét, A nemzet komédiását, amit jó barátja, Markos Zoltán írt. A művész sajnos a betegsége miatt nem tudott részt venni a premieren, azonban felesége, Zsuzsa asszony képviselte őt a nagyközönség előtt, aki a -nak beszámolt a humorista állapotáról is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Felesége elárulta, Sas alig várta már, hogy kézhez kaphassa a könyvet, ami nem csak a komédiás karrierjét foglalja össze, de részletesen feszegeti az édesapjával való kapcsolatát is. Ráadásul nem csak egy kötetből fog állni, hamarosan megjelenik egy újabb könyv is, aminek bemutatóján akár már a humorista is ott lehet.

„Megkapta már korábban a könyvet. Imádja, le sem teszi! Nem meglepő, hiszen már régóta szerette volna. Nagyon reménykedünk, hogy a következő bemutatón, novemberben már itt lesz velünk. Most is nagyon szeretett volna eljönni, de a mozgás még nehézkesen megy neki” – kezdte lapunknak a művész felesége, majd hozzátette: a humorista egyre lelkesebb a gyógytornával kapcsolatban is. Minden délelőtt becsületesen megcsinálja a feladatokat, amit az ápolója kér, ennek pedig megvan az eredménye.

„Gyógyulgat, javul az állapota folyamatosan. Felszedett pár kilót is, aminek nagyon örülünk. Optimisták vagyunk, minden napot próbálunk derűvel megélni, még akkor is, ha ez nehéz egy ilyen helyzetben” – mondta Zsuzsa asszony.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?