FÜLES

Sas József feleségén keresztül küldte el üzenetét

Heller Tamás szerint az idei szilveszter egészen más lesz. A nagy nevettető is megszólalt.
  • Szerző: Ripost

Heller Tamás szerint a Sas-kabaré kicsit olyan szilveszterkor, mint a Reszkessetek, betörők! karácsonykor. A Mikroszkóp Színpad egykori tagja ezúttal elcsendesedve búcsúztatja az óévet, mint ahogy a hónapok óta betegeskedő Sas József is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már szinte elképesztő, hogy 2012-ben forgatták utoljára a Sas-kabarét, ami szinte az egész életét végigkísérte Heller Tamásnak, aki elmondása szerint sosem felejti azokat a boldog szép napokat. Minden nézettségi rekordot megdöntöttek, a poénjaikon pedig kivétel nélkül mindenki könnyesre nevette magát – írja a Bors.

Heller Tamás
Fotó: Bors

Minden év utolsó napján elképesztő tempót diktáltunk. Volt, hogy napi 15-16 fellépésre voltunk hivatalosak, s majdnem minden színházban felléptünk. Őrületes, amit szilveszterkor lenyomtunk” – emlékezett vissza a humorista.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„De idén minden más lesz. Most először sehova sem megyek, a feleségemmel kettesben koccintunk otthon és az ágyba bekucorodva nézzük a kabarét” - tette hozzá Heller.

Sas Józsefről kollégái és barátai is csak keveset tudnak róla, a lapnak azonban sikerült utolérni az örök nevettetőt, aki feleségén keresztül kívántaz olvasóknak egészségben gazdag békés új esztendőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?