FÜLES

Meg kellett műteni Rózsa Györgyöt, így van most a műsorvezető

A legendás tévés kockázatos operáción esett át.
címkék:
  • Szerző: Doris

Rózsa György nemrég esett át egy kockázatos műtéten. Két polipot is el kellett távolítani a hangszálairól, és bizony benne volt a pakliban, hogy nem jön vissza a hangja!

Meg kellett műteni Rózsa Györgyöt, így van most a műsorvezető

Fotó: Ripost

Az operáció azonban szerencsére remekül sikerült.

„Két polipot távolítottak el a hangszálaimról. Féltem a műtéttől, mert fennállt az esélye annak, hogy esetleg sosem jön vissza a hangom. Szerencsére az operáció jól sikerült, újra tudok énekelni” – újságolta a Blikknek a legendás műsorvezető, aki azt is elárulta, mi hiányzik neki a legjobban a pandémia előtti időszakból.

„Az utazás és a kávéházi nagy beszélgetések. Van egy főként bohó idős urakból álló csapatunk, akikkel rengeteget vitázunk és kirándulunk. Én vagyok az útiprogram-felelős. Épp a Covid előtt határoztuk el, hogy messzebbre is elmerészkedünk, például Rióba, a Tadzs Mahalhoz, Kambodzsába vagy az Egyesült Államokba. Ezek most elmaradtak, és ki tudja, lesz-e még erőnk később ilyen távoli utakra. De mivel kávéházi ember vagyok, hiányoznak az ottani beszélgetések is. A közös ebédekről és a lírai vacsorákról meg ne is beszéljünk! 19 éves korom óta menzán vagy étteremben eszem, most pedig hozatom vagy megyek a menüért, de azért ez nem ugyanaz, újramelegítve és egyedül elköltve” – nyilatkozta Rózsa.

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?