FÜLES

Rosszabb a helyzet, mint hittük: baj van Lajcsi egészségével

Lajcsit nemrég a mentő vitte el, és úgy tûnik, egy darabig még szüksége lesz az orvosokra.
  • Szerző: Ripost

Kiengedték a kórházból, de kivizsgálásra hamarosan vissza kell térnie Galambos Lajcsinak, aki pénteken, a tárgyalása előtt rosszul lett, és mentő vitte el.

"Szerencse a szerencsétlenségben! Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de hálás lehetek az ügyésznőnek, hogy két egymást követő napon kellett vele farkasszemet néznem, mert így időben ütközött ki az eddig ismeretlen egészségügyi problémám. Még nem azonosították, de belgyógyászati jellegű, és az eszméletvesztés volt az intő jel" – válaszolta a Blikk megkeresésére Lajcsi, akinek három éve koszorúér-problémája volt, de értágító fémháló beültetésével orvosolták a szűkületét.

A vesztegetéssel és több tízmilliós közüzemi csalással vádolt trombitaművész pénteken a Budaörsi Járásbíróság mosdójában elájult, de a mentő a Szent János Kórház baleseti sebészetére vitte, mert esés közben a fejét is beverte. Innen került a Kútvölgyi belgyógyászatára.

"Égbe szökött a vérnyomásom! Még a mentőben is 194 volt, majd órákig nem ment 150 alá, pedig szuper-vérnyomáscsökkentő injekciót is kaptam" – mondta pénteken, nem sejtve, meddig kell ott maradnia. –

"Szombaton hazatérhettem, de vissza kell mennem, mert speciális vizsgálatok várnak rám. Már túl vagyok az CT-n, az MR-en és egy átfogó belgyógyászati szűrésen. Gyógyszereket kaptam, s a főorvos megkért, kerüljem a stresszt, mert ez lehetett a rosszullét kiváltó oka" – fűzte hozzá Lajcsi, aki a mentőautóban arra az elhatározásra jutott, hogy – a feleségéhez hasonlóan – ő is lemond a tárgyaláson való részvétel jogáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?