FÜLES

Rossz hírek érkeztek Csűrös Karoláról: nagyon aggódnak érte a barátai

A magyar színésznő olyan mély depresszióba eshetett, hogy időnként még a barátait sem hajlandó közel engedni magához.
  • Szerző: Ripost

Csűrös Karola imádott férje, Horváth Ádám 2019-es halála óta egyre inkább eltávolodott a nyilvánosságtól, most pedig már a bartaival sem tartja úgy a kapcsolatot. A magyar színésznő jó ideje bezárkózva él az otthonában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk próbálta meg felkeresni, hogy érdeklődjenek a mindennapjairól, de egyszerűen lehetetlennek bizonyult elérniük. Ha valaki fel is vette a telefont, akkor azt vélhetőleg az ápolója tette meg. Általa üzent a lapnak Csűrős Karola: nem kíván nyilatkozni.

Csűrös Karola/Bors

„Előfordul, hogy engem hívnak fel azzal, mi van Karolával. Mondtam is neki, hogy nem lehet olyat csinálni, hogy nem veszi fel a telefont. Ha nincs kedve beszélgetni, vagy nincs olyan passzban, akkor is fogadja a hívást, majd mondja azt, hogy most nem alkalmas. Néha nekem sem veszi fel, máskor meg hosszasan beszélünk, nosztalgiázunk, sírva nevetünk a régi dolgokon” – árulta el Pásztor Erzsi a színésznő régi barátnője.

Csűrös Karolát egyébként nemcsak lelki nehézségek gyötrik, de fizikai fájdalmai is vannak. Nehézkes számára a járás, ezért hagyja el ritkán az otthonát. Gyakorlatilag két éve szobafogságra van ítélve a sorozat egykori Etusa.

„Felajánlottam neki, hogy meglátogatom, de éreztem a hangján, hogy nincs elragadtatva az ötletemtől, ezért nem is erőltetem. Majd ha lesz kedve, szól. Néha tényleg nagyon kedvetlen, olyan, mint amikor ­de­pressziós az ember, de ez csak időszakos nála. Remélem, hamarosan teljesen felépül, aztán tudunk együtt programot szervezni. Én mindig megyek valamerre, a barátnőimmel sokat kirándulunk, szerintem ő is élvezne egy ilyen kiruccanást, biztos vagyok benne, hogy jót tenne a lelkének” – tette hozzá Pásztor Erzsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?