FÜLES

Rohammentővel vitték kórházba a legendás magyar színésznőt!

Az egekbe szökött a vérnyomása Görbe Nórának, akinek azonnali orvosi segítségre volt szüksége. Egyelőre nem tudni, meddig kell a kórházi ágyában maradnia.
  • Szerző: B.M.

Egy ország Lindaként ismerte meg Görbe Nórát, aki nemcsak a filmvásznon volt mindig is energikus és fiatalos, hanem a magánéletben is. Most azonban a végkimerülés határára jutott. A színésznőt a nyomasztó banki hitel küldte mélypontra. Egészen addig emésztette magát a hatalmas pénzügyi terhek miatt, hogy végül szervezete megelégelte a folyamatos stresszt.

Nemrégiben új lakásba kellett költözniük, mert képtelenek voltak fizetni az óriási hitelüket, ráadásul Nóra férje komoly betegséggel küzd, valamint idős anyukájáért is aggódik a színésznő. Az már csak hab a tortán, hogy a lánya külföldön él, szeretett kutyáját pedig rákkal operálták a hetekben. Görbe Nóránál betelt a pohár! Erről a Storynak beszélt.

"Nagyon szeretem a kutyánkat, és azt hiszem, az ő műtétje volt a pont az "i" betűn.

Éppen édesanyámhoz tartottam az idősek otthonába, hogy átvigyem hozzánk, hogy felügyelje a lábadozó Vazslit, amikor azt éreztem, mintha egy vasmarok szorítaná össze a szívemet, és nem kapok levegőt

- árulta el a Story magazinnak Nóra, aki teljesen biztos volt benne: meg fog halni!

"Pár pillanatig azt hittem, hogy na, most itt a vég! Szerencsére pont odaértem az otthonhoz. Kiszálltam a kocsiból, bevánszorogtam.

A főnővér megmérte a vérnyomásomat, ami 220 fölött volt. Azonnal hívta a mentőket

- folytatta a színésznő, aki hozzátette: a gyógyszerek csak nagyon lassan hatottak. Az orvosok diagnózisa alapján Nóra szervezete kimerült. Most azért küzdenek a szakemberek, hogy helyrehozzák az aggasztóan magas vérnyommást. Pszichiáter is segít neki abban, hogy sikeresen megbirkózzon a stresszel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?