FÜLES

Rendkívüli változás Keresztes Ildikó magánéletében: Kitálalt az énekesnő!

Ennél jobb dolog nem is történhetett volna Keresztes Ildikóval! Megszûnt benne a félelem, a folyamatos aggódás és stressz! És már nem kell órákat autóznia azért, hogy meglátogathassa szeretett édesanyját, ugyanis egymás mellé költöztek.
  • Szerző: P.D.

Az elismert énekesnő és édesanyja között rendkívül szoros és bensőséges a kapcsolat. Idén a legszebb karácsonyi ajándékkal lepték meg egymást! Keresztes Ildikó és Éva néni életében nagy fordulat következett be!

Édesanyám ezelőtt Érden lakott. Előfordult, hogy két-három hónapon keresztül meg sem tudtam látogatni, mert megállás nélkül játszottam a színházban, próbán vagy fellépésen voltam.

Nagyon nyomasztott, hogy folyamatosan versenyt futok az idővel, és még arra az emberre sem tudtam eléggé odafigyelni, aki a legfontosabb számomra. Évek óta foglalkoztatott bennünket a gondolat, hogy közelebb költözzünk egymáshoz" - kezdte lapunknak az aranytorkú énekesnő, akinek hatalmas kő esett le a szívéről! Anyukájának, Éva néninek sikerült találniuk egy olyan lakást, ami közel esik Ildikó otthonához.

"Végre beköltöztettem anyut Pestre! Régóta nagy álmunk volt, hogy egymás közelében élhessünk, és ez most meg is valósult. Egy kerületben lakunk, alig pár utcányira egymástól! Most már ő is megnyugodott és én is! Szinte mindennap tudunk találkozni, újra százszázalékosan részt veszünk egymás életében" - mondta Ildikó a %RIPOST%-nak.

Ha kíváncsi vagy arra, milyen közös programokat csinál az énekesnő és Éva néni, a %% napilap szombati lapszámából megtudhatod!

És ezeket olvastad már?