FÜLES

Rékasi máris új motort vesz! Nem áll le a veszélyes hobbival!

A súlyos motorbalesetben lesérült színész máris eldöntötte, hogy hamarosan új járgányt vásárol magának!
  • Szerző: B.M.

A gyógyulófélben lévő színész még alig tért magához a baleset okozta sokkból, de a Class FM reggeli műsorában, a Morning showban máris arról beszélt,  alig várja már, hogy újra hódolhasson veszélytelenek egyáltalán nem mondható szenvedélyének!

"Keresem a lehetőségeket,hogy minél hamarabb talpra állhassak.

Az orvosok szerint minimum fél év, hogy színpadra léphessek, abba én pont belebolondulnék. Megpróbálok újból használható emberré válni

- árulta el a rádióműsorban Pikali Gerda párja, akit hetente kétszer mozgat át gyógytornász ismerőse. Arról is beszélt, hogy képtelen kipihenni magát.

"Van járókeretem, mankóm és több helyen vannak ágyak a lakásban, és így próbálok meg helyet találni magamnak. Széken ülve dolgozom a súlyzókkal.

Csak az alvással van sok zűröm, 1-2 órákat tudok csak éjszakánként aludni, és ilyenkor az észvesztés határán vagyok

- vallotta be a József Attila Színház művésze.

A balesetben totálkáros lett a járgány, de lábadozófélben máris arról fantáziálgat a Barátok közt rossz fiúja, hogy felépülése után milyen kétkerekűt fog majd vásárolni. Merthogy továbbra is motorral szeretne munkába járni. Szerinte ez a leggyorsabb közlekedési eszköz, amivel könnyen ki lehet kerülni a városi dugókat.
Azt persze megígéri,hogy a biztonságára ezentúl még jobban figyelni fog!

"Nem az én motorom volt az összetört motor, hanem a barátom feleségéé. Az most egy szatyorba lett eltéve, elég szutyok állapotba került.

De megkértem a barátomat, hogy keressen nekem egy saját motort. Ne kölcsön kelljen kérnem, hanem saját motorom legyen. Nincsenek olyan félelmeim, hogy kevesebbnek érezném magam, ha nem motoroznék, de úgy érzem, hogy jól tudok motorozni

- taglalta Rékasi.
 

A Morning Show telefoninterjúja itt a %%-on is meghallgatható.
 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?