FÜLES

Rékasi Károlyt hölgykoszorú gyógyítja

A súlyos motorbeleset szenvedett Rékasi Károlyt, még mindig kórházban ápolják. Komoly fájdalmai ellenére már makacsul menne haza szeretteihez. Pikali Gerda mellett, volt felesége és lánya is mindennap meglátogatja, ami hatalmas erőt ad neki.

A múlt héten súlyos baleset szenvedett Rékasi Károly már nincs az intenzív osztályon. Állapota stabil és folyamatosan javul, de hatalmas fájdalmai vannak. Naponta vizsgálatok sora vár rá. A combműtétje miatt, pedig az is kínokkal jár, ha áttolják a röntgenbe.

A Barátok közt sztárja nem bírja jól a kórházat, nehezen viseli a fekvést. Minden erejével azon van, hogy minél hamarabb a hazamehessen.

Csak akkor nyugszik meg egy kicsit, ha szerettei meglátogatják.

Ebben persze nem szenved hiányt, jelenlegi kedvese Pikali Gerda mellett, Détár Enikő és gyerekei is naponta bemennek a kórházba hozzá.

A Blikk szemfüles olvasóriportere szerint Détár Enikő és nagy lányuk Gigi, tegnap is meglátogatta Rékasit. Éppen a lépcsőn jöttek le, amikor megpillantotta őket. Az olvasó szerint egyáltalán nem tűntek megrendültnek vagy szomorúnak, ebből gondolta, hogy a Barátok közt sztárja már jól van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?