FÜLES

Újabb komoly műtéten kellett átesnie Rékasi Károlynak

Az egykori balesete miatt a színművész immár tizedik alkalommal került műtőasztalra. Részleteket is elárult egészségügyi állapotáról.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, még 2015-ben elgázolta Rékasi Károlyt egy kanyarodó autó. A színésznek olyan erővel ment neki a kocsi, hogy öt métert repült, ami során súlyos koponyasérülést és több szilánkos törést is elszenvedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kis híján végzetes lett a híresség számára a baleset, de az orvosok megmentették az életét. Ám hat év elteltével sem felejtheti el az akkori fájdalmakat. Immár a tizedik műtétjén esett át, most végre megkaphatta a csípőprotézisét, amit a koronavírus járvány miatt egy ideje halasztgattak – tudta meg a Blikk.

Rékasi Károly színművész
Fotó: Markovics Gábor

A színművész nem sokkal az esküvője után feküdt be a kórházba. Rékasi elmondta lapnak: a műtét jól sikerült, olyannyira, hogy néhány nappal a varratszedés után már az edzéseket is elkezdhette, igaz, csak szigorú orvosi felügyelet mellett.

„Az esküvőm után néhány héttel már kórházban feküdtem. Ez volt a tizedik beavatkozás, a csípőprotézist beültetése. A műtét jól sikerült, hálás vagyok a sportkórház dolgozónak, a mindre odafigyelő, csodálatos nővéreknek és dr. Bálint Lehelnek, aki nagyszerű profizmussal végezte a műtétet, visszadva ezzel emberi méltóságomat” – árulta el a színész.

„A doktor úr meghatározta, milyen gyakorlatokat végezhetek. Csak a felsőtestem mozoghat, végezhetek hasprés-, mell-, váll- és hátizomgyakorlatokat, de ügyelnem kell, nehogy megsérüljek. Még legalább három hónap a rehabilitáció, utána ismét biciklizhetek. Érdekes, a balesetet óta nem futottam, de sokszor álmodom róla, hogy futok valahova... Talán a protézis után visszatérhetek ehhez is” – részletezte megkönnyebbülten Rékasi Károly.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?